Waarom een PVC Vloer van SimpLay kiezen?

De prachtige designvloeren van SimpLay hebben de allerhoogste kwaliteit op de markt en ook nog eens 15 jaar garantie. Onze top-slijtlaag is met 0.7mm de beste op de markt. Daarmee is de vloer zeer duurzaam en geschikt voor woongebruik maar ook voor (zwaar) commercieel gebruik. Daarnaast zijn onze SimpLay planken/tegels 5mm dik. Daarmee zwaarder en steviger dan alle andere PVC vloeren.

Ontdek in 2 minuten de kracht van SimpLay PVC Vloeren

Niet klikken, niet lijmen, gewoon leggen!

Video afspelen

Oppervlakten met karakter

SimpLay heeft niet alleen veel keuze in kleur, maar ook in structuur. Deze structuren voelen zo echt aan, dat ze niet van echt te onderscheiden zijn! Wij gaan daarmee uit van natuurlijke materialen, brengen de structuur over naar typische en authentieke oppervlakken en vertalen deze eigenschappen naar onderhoudsvriendelijke vloeren van voelbare kwaliteit. Met alle bijkomende voordelen van het meest hoogwaardige pvc. Een ogenschijnlijk koel materiaal is dan ineens verrassend warm aan de voeten. En wat eigenlijk kan kraken, is opeens verbazingwekkend stil!

Fijne structuur

Fijne steenstructuur

Basalt

Zijdemat-houtstructuur

Rustieke houtstructuur

Fijne houtstructuur

De beste PVC vloer in zijn klasse

Met 40 decors biedt EXPONA SIMPLAY een brede keuze aan klassieke en moderne looks, die altijd een authentieke structuur hebben. De afgeschuinde kanten bij alle decors zorgen voor een extra accent. De op elkaar afgestemde kleuren bieden volop mogelijkheden voor combineren en leggen. Zo wordt iedere vloer een unieke vloer, die jouw persoonlijke smaak onderstreept.

Eigentijdse PVC Vloeren

De prachtige PVC designvloeren van SimpLay hebben de allerhoogste kwaliteit op de markt en ook nog eens 15 jaar garantie. Onze top-slijtlaag is met 0.7mm de beste op de markt. Daarmee is de vloer zeer duurzaam en geschikt voor woongebruik maar ook voor (zwaar) commercieel gebruik. Daarnaast zijn onze SimpLay planken/tegels 5mm dik. Daarmee zwaarder en steviger dan alle andere PVC vloeren.

SimpLay Magazine

Vraag het magazine gratis en vrijblijvend aan!

  • Waar mag het magazine naartoe?

Op zoek naar wooninspiratie?

Schrijf je in en blijf op de hoogte! Tip; bekijk voor wooninspiratie ook eens myperfectinterior.nl