Neem contact op

We hebben meer dan 150 erkende verkooppunten die je graag helpen bij de zoektocht naar jouw droomvloer. Uiteraard mag je ook rechtstreeks met ons contact opnemen. Liever langskomen om jouw favoriete vloer(en) te ervaren? Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Contactgegevens

Hieronder een overzicht van onze gegevens. Uiteraard kun je je vraag ook stellen door het contactformulier in te vullen.

Stel je vraag

Veel gestelde vragen

SimpLay is innovatief en loopt ver voorop in de markt. Logisch dat dit wat vragen kan oproepen. De meest gestelde vragen hebben we hieronder uitgelicht. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact op!

Allereerst het legsysteem, dat is een unieke vinding. De delen liggen los en zijn zó zwaar en zó flexibel dat ze gaan liggen als een magneet op ijzer. Rondom wordt de vloer pas aan de muur gesneden maar mede dankzij de antislip onderzijde is verschuiven onmogelijk. Daarnaast heeft Expona Simplay een topslijtlaag van maar liefst 0.7 mm wat de vloer nagenoeg onverwoestbaar maakt. Expona Simplay is in Duitsland goedgekeurd door de DIBt (Deutshes Intitut für Bautechnik) en dat maakt het pas echt bijzonder! Zie hier de rapportage
Jazeker, dat is erg gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een stanleymes. Je kunt zien hoe eenvoudig het is via deze video. Een ‘normale’ pvc vloer kun je niet zelf leggen. Met die vloeren is egaliseren altijd noodzakelijk omdat ze erg dun zijn en je elke oneffenheid er doorheen ziet. De stroken zijn meestal maar 2 mm dik en moeten daarom verlijmd worden, dit vereist wel enige ervaring.
Een Expona Simplay pvc vloer is onderhoudsvrij dankzij een speciale Simplay PUR coating bovenop de 0.7 mm topslijtlaag. Hierdoor is alleen schoonmaken voldoende. Zorg wel voor goede deurmatten want als er slijtage komt in de toekomst dan is zand meestal de oorzaak. Als er toch een deel beschadigd raakt kan deze snel en eenvoudig verwisseld worden.

De toplaag is hierin doorslaggevend. De meeste vloeren hebben een toplaagdikte van 0.3 mm voor licht gebruik zoals slaapkamers. De vloeren met een toplaagdikte van 0.5 mm zijn voor woonkamer gebruik. Expona Simplay heeft een toplaagdikte van maar liefst 0.7 mm en dat is een projectkwaliteit. Je hoeft je in elke situatie nooit geen zorgen te maken over de kwaliteit. Tevens heb je een fabrieksgarantie van maar liefst 15 jaar, ook als je de vloer zelf heeft gelegd.

Ja, dat kan perfect want Expona Simplay heeft een hele lage Rc-waarde van 0.0226. Veel nieuwbouwwoningen worden voorzien van vloerverwarming omdat het zeer comfortabel is en gezonder. Ook laten veel mensen vloerverwarming infrezen in hun bestaande cementdekvloer. Ook zie je tegenwoordig steeds vaker vloerkoeling, ook dat is geen probleem in combinatie met een SimpLay pvc vloer.

Op zoek naar wooninspiratie?

Schrijf je in en blijf op de hoogte! Tip; bekijk voor wooninspiratie ook eens myperfectinterior.nl