Huyze Noord: een uniek concept.

SimpLayShowcase0 Comments


Simplay pvc vloeren is de ideale vloer voor intensief gebruik. Deze, en vele andere voordelen heeft men er toe doen besluiten dat SimpLay ingezet is bij een prachtig nieuwbouw project in Enschede; Huyze Noord. Huyze noord is een nieuwbouw project in Enschede, speciaal voor studerende en startende jongeren. Het complex bestaat uit 15 woonunits met gemeenschappelijke ruimtes. Onder de drie woonlagen worden kantoren en praktijkruimtes gerealiseerd speciaal voor maatschappelijke dienstverlening. Het gebouw is modern heeft een warme uitstraling en past volledig in de omliggende omgeving. Een mooi gebouw verdient een mooie vloer!

Voor de keuze van de perfecte vloer moest deze niet alleen passen bij de uitstraling van het gebouw maar moest deze ook stoer en robuust zijn. Bij studenten mag er geleefd worden en dit vraagt natuurlijk extra aandacht voor een vloer.

Voor de oplossing van een perfect geschikte vloer waren er een aantal voorwaarden:

  • Allergie vrij
  • Sterk en tegen een stootje kunnen
  • Milieu vriendelijk
  • Neutraal in een passende kleur
  • Mocht er toch een ongelukje gebeuren, simpel te herstellen
  • Geluiddempend
  • Makkelijk te onderhouden

Om aan al deze vragen te voldoen was de keuze voor een Simplay PVC vloer snel gemaakt. Deze vloer voldoet namelijk aan al deze voorwaarden. Inmiddels is het gebouw in gebruik genomen en hebben wij een fraaie foto collage op deze site.

Eigenaren blij, studenten blij, wij blij dat wij wederom een klant naar volle tevredenheid een vloer hebben geleverd.

Wilt u zichzelf ook overtuigen? vraag dan gratis onze proefstalen aan via deze site.
Wij bedanken onze opdrachtgever voor deze geweldige opdracht en wensen alle betrokkenen jarenlang plezier met het geweldige resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *